jokerulvirtual.ro

CULTURĂTEHNOLOGIE

Aplicația de tipul Waze, care pică la fix în criza medicală

Multe business-uri s-au văzut nevoite să se reinventeze în plină criză medicală. Alții, însă, au înțeles că în perioada de izolare e necesară digitalizarea multor servicii. Așa a apărut aplicația care-ți spune în ce farmacie găsești medicamentele de care ai nevoie.

Soluțiile digitale s-au dovedit extrem de utile pe perioada pandemiei, o perioadă în care mulți oameni stau mult acasă și folosesc foarte mult internetul. Așa au apărut idei care vin să ușureze viața cotidiană.

Soluția Pharma Points a fost dezvoltată voluntar pentru a sprijini lupta împotriva răspândirii coronavirusului, prin reducerea expunerii la virus atât a pacienților, cât și a personalului din farmacii. Investiția în proiect se ridică la peste 10.000 euro, spun creatorii acestei aplicații.

„Suntem direct implicați în piața farmaceutică și în colaborarea cu farmaciile de peste şase ani. În acest context, vedem zilnic oameni care caută anumite produse și sunt nevoiți să meargă de la o farmacie la alta pentru a le găsi. Ne-am gândit ce putem face noi ca să ajutăm și să reducem riscul de răspândire a COVID-19. Am îmbinat cunoștințele despre industria farmaceutică, alături de expertiza în digital marketing, în mod special de messenger marketing, pentru a construi acest sistem”, declară Doru Mircea, Fondator Doctrina România.

Proiectul a fost finalizat luna trecută și, de atunci, peste 500 farmacii s-au înscris în aplicație. Poți afla din aplicație unde găsești cele mai căutate produse din acest moment (măști de protecție, mănuși, dezinfectanți, dar și medicamente precum paracetamol sau altele, eliberate pe bază de rețetă). Sunt înscrise în aplicație farmacii din peste 130 localități din toate județele țării.

Sursa – Playtech.ro

Etichete
Arată mai mult

Articole din aceeași categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close