jokerulvirtual.ro

ECONOMIEPOLITICĂ

Câinii se întorc la Casa Albă. Joe Biden are doi paznici, Champ și Major, dintre care unul adoptat de la un adăpost GALERIE FOTO

Alegerea lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al Statelor Unite va marca și revenirea patrupedelor la Casa Albă, o tradiţie întreruptă de Donald Trump, care nu are animal de companie. Joe Biden are doi câini, Champ și Major, dintre care unul a fost adoptat de la un adăpost, scrie Agerpres, citând AFP.

Joe Biden se va muta la Casa Albă alături de doi câini din rasa ciobănesc-german: Champ, care trăieşte alături de familia Biden din 2008, şi Major, adoptat în 2018 dintr-un adăpost pentru animale.

Major va fi, totodată, primul câine dresat pentru operaţiuni de salvare care va locui în reşedinţa oficială a preşedinţilor americani, situată la adresa Pennsylvania Avenue Nr. 1600.

De-a lungul anilor, americanii au fost foarte ataşaţi de reprezentanţii „celui mai bun prieten al omului” care au trăit la Casa Albă şi nu este deloc exclus ca acest duo canin să îi fi adus câteva voturi lui Joe Biden, fostul vicepreşedinte din timpul mandatelor prezidenţiale ale lui Barack Obama.SURSA DIGI 24

Arată mai mult

Articole din aceeași categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button