jokerulvirtual.ro

POLITICĂ

Ce trebuie sa faca romanii pentru a putea zbura in aceasta tara! Noi reguli impuse!

Începând de astăzi, pentru a intra în Cipru, românii au nevoie de autorizaţie de călătorie, obţinută online după completarea unui chestionar, de test negativ pentru COVID-19 şi de permis special pentru persoanele nerezidente, se arată într-un comunicat transmis de MAE. 

Autoritățile din Cipru au inclus România, alături de Luxemburg, Muntenegru, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Serbia şi Suedia în categoria C.

Iată condițiile impuse de autoritățile din Cipru pentru statele incluse în categoria de risc epidemiologic C: autorizaţia de călătorie, obţinută prin intermediul portalului.

 Înregistrarea călătoriei trebuie efectuată cu 24 de ore înaintea deplasării. Autorizaţia presupune completarea electronică a unui chestionar COVID-19 şi introducerea datelor de zbor; un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecţia cu COVID-19, efectuat cu maximum 72 de ore anterior momentului intrării pe teritoriul Republicii Cipru, atestat printr-un certificat în limba engleză; permisul special eliberat de Ministerul de Interne pentru persoanele nerezidente. Totodată, MAE a reamintit că din 17 iulie autorităţile cipriote nu mai permit turiştilor să traverseze în partea de nord a insulei. 

Sursa-libertatea.ro

Arată mai mult

Articole din aceeași categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button