jokerulvirtual.ro

ECONOMIEPOLITICĂ

Exclusiv Ar candida Dominic Fritz la funcția de președinte al României? “Nu exclud nimic și până acum mi-a prins bine”

Primarul proaspăt ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a fost întrebat, la interviul “În fața ta”, de la Digi24, dacă a fost chestionat despre o posibilă candidatură, în viitor, pentru funcția de președinte al României. Acesta a spus că nu exclude nimic.

Claudiu Pândaru, jurnalist Digi24: Pentru că înțelegeți foarte bine limba română, nu mă îndoiesc că veți înțelege extrem de bine și următoarea întrebare. V-au întrebat mulți după victoria de duminică dacă într-un viitor mai apropiat, mai îndepărtat nu vă gândiți, odată ce luați cetățenia și să reproduceți succesul unui alt etnic german la președinție?

Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei: “Au fost unii, nu știu cât de mulți, care îmi bat apropouri, așa cum bateți dumneavoastră”.

Claudiu Pândaru, jurnalist Digi24: Eu nu vă îndemn, vă întreb.

Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei: „Nu ocolesc răspunsul, dar nici nu sunt primar, nici n-am putut să dovedesc că energia mea și optimismul meu va avea roade, așa că mi se pare total că nu este deloc momentul să mă gândesc la așa ceva. Nu am un plan să fac o carieră politică, dincolo de ceea ce vreau să fac în Timișoara acum”.

Claudiu Pândaru, jurnalist Digi24: Dar nici nu excludeți.

Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei: „În viața mea nu exclud nimic și până acum mi-a prins bine. Dacă m-ați fi întrebat acum 3 ani dacă am de gând să candidez la Primăria Timișoara, aș fi spus că nu, că prioritatea mea este să fac jobul pe care îl fac acum, dar nici n-am exclus. Asta nu înseamnă că mă gândesc la așa ceva”.Sursa Digi 24

Arată mai mult

Articole din aceeași categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button