jokerulvirtual.ro

ECONOMIEPOLITICĂ

Ideea genială care l-a salvat pe un tânăr de la faliment și l-a făcut milionar în plină pandemie. Ce afacere a început în martie

Un bărbat din Țara Galilor a devenit milionar la doar câteva luni după ce a deschis o nouă afacere, în timpul carantinei.

Jack Lear, din Pembrokeshire, comandase 200.000 de costume pentru afacerea lui cu haine elegante, înainte ca pandemia să ajungă în Marea Britanie. Însă tânărul de 27 de ani, care a abandonat școala în adolescență, și-a dat seama imediat că afacerea lui era sortită eșecului, așa că s-a văzut pus în fața luării unei decizii: fie să aștepte trecerea crizei, fie să riște cu o nouă afacere, relatează Wales Online.

A ales a doua variantă și a investit 500.000 de lire sterline pentru a lansa BargainFox.com, o platformă online specializată în vânzări de bunuri cu prețuri reduse.

Inițial a vândut doar aparate de tuns, dar acum gama lui s-a diversificat și a ajuns la peste 50.000 de produse diferite, începând cu articole de uz casnic, produse pentru bebeluși și până la echipamente sportive.sursa digi 24

Arată mai mult

Articole din aceeași categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button