jokerulvirtual.ro

ECONOMIEPOLITICĂ

Încă șapte localități din jurul Bucureștiului intră în scenariul roșu

Șapte localități din jurul Bucureștiului intră în cod roșu după ce rata de incidență a depășit pragul de 3 îmbolnăviri la mia de locuitori. Oficialii spun că în cele 7 localități din Ilfov masca va deveni obligatorie și în spațiile deschise, iar restaurantele vor fi închise la interior. În total, în Ilfov sunt nouă localități în scenariul roșu. Primele două, intrate în urmă cu aproape două săptămâni, Berceni și Dărăști, înregistrează scăderi considerabile la numărul de peroane infectate după impunerea restricțiilor.

Cele 7 localităţi în care incidenţa cazurilor este mai mare de 3 la mia de locuitori sunt Brăneşti, Bragadiru, Ciorogârla, Dobroieşti, Dragomireşti Vale, Mogoşoaia şi Popeşti Leordeni. Alte două localități din Ilfov au intrat în scenariul roșu de la sfârșitul lunii octombrie, Berceni și Dărăști.

În urmă cu aproape două săptămâni localitatea Berceni intra în scenariul roșu, rata de incidență depășea 3 la mia de locuitori. Între timp, după ce restricțiile au fost aplicate lucrurile s-au mai schimbat. În momentul de față, deși va continua scenariul roșu, rata de incidență este de 0,7 la mia de locuitori.sursa digi 24

Arată mai mult

Articole din aceeași categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button