jokerulvirtual.ro

ECONOMIEPOLITICĂ

Joe Biden, soția sa și Kamala Harris – test negativ pentru COVID-19

Joe Biden, candidatul democraților în alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, nu este infectat cu noul coronavirus, arată rezultatul testului COVID pe care l-a făcut după ce marți s-a întâlnit față în față cu președintele Donald Trump la prima dezbatere din campania electorală. Peste două zile, șeful Casei Albe a anunțat că a ieșit pozitiv la testul COVID.Sursa Digi 24.

Au fost testate și soția președintelui Joe Biden, Jill, precum și Kamala Harris, cea care va fi vicepreședinte dacă Biden câștigă alegerile prezidențiale. Ambele au fost declarate COVID negativ. 

Cei trei au făcut testul vineri, după anunțul lui Donald Trump. Actualul președinte a început să dezvolte simptome „ușoare”. El a fost testat după ce o consilieră a lui, Hope Hicks, care i-a fost în apropiere, a fost depistată cu SARS-CoV-2.

Anunțul că testul COVID este negativ a fost făcut pe Twitter de Joe Biden, care cu ocazia aceasta i-a îndemnat pe simpatizanți să poarte mască și să păstreze distanța fizică. Fostul vicepreședinte american și soția sa le-au transmis, vineri, urări de însănătoșire grabnică soților Trump. Marți seara, la dezbaterea electorală de la Cleveland, Donald Trump luase în derâdere faptul că Joe Biden poartă mască.

Joe Biden are programat pentru vineri după-amiază un eveniment electoral în Michigan, în timp ce Donald Trump și-a anulat programul și trebuie să stea în carantină.

Cât despre coechipiera lui Joe Biden, Kamala Harris, ea și soțul ei, Doug Emhoff, de asemenea cu test negativ, își vor urma vineri programul electoral călătorind în Las Vegas, respectiv Carolina de Nord, scrie ABC News.

Arată mai mult

Articole din aceeași categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button