jokerulvirtual.ro

ECONOMIEPOLITICĂ

Președintele Chinei îi urează însănătoşire grabnică lui Donald Trump

Preşedintele Chinei, Xi Jinping, şi soţia sa, Peng Liyuan, le-au urat sâmbătă însănătoşire grabnică lui Donald Trump şi Primei Doamne a SUA, Melania Trump, anunţă postul public de televiziune din China CGTN. Cei doi și-au exprimat speranţa că cuplul prezidențial se va vindeca rapid de coronavirus.

La rândul său, ambasadorul Chinei în SUA, Cui Tiankai, i-a transmis un mesaj lui Donald Trump. „Cele mai bune urări adresate preşedintelui Donald Trump şi Primei Doamne a SUA. Le urez însănătoşire grabnică”, a comunicat diplomatul chinez prin Twitter.

Donald Trump a fost internat vineri seară la un spital militar de lângă Washington D.C. Liderul de la Casa Albă are simptome ușoare ale bolii, iar decizia de a fi transportat la spital a venit ca o măsură suplimentară de precauție, susține purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Starea sa de sănătate va fi monitorizată la spital pentru câteva zile, iar experții vor decide ce alte măsuri se vor lua. Atât la plecarea de la Casa Albă, cât și la sosirea la centrul medical Walter Reed, drum pe care l-a parcurs cu elicopterul, președintele a mers neînsoțit, a purtat mască și a salutat presa. Înainte de internare, Donald Trump a înregistrat un scurt mesaj video.Sursa Digi 24

Arată mai mult

Articole din aceeași categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button