jokerulvirtual.ro

POLITICĂ

Simona Halep, meci dezastruos la Roland Garros. A fost spulberată în optimi de o jucătoare de 19 ani

Simona Halep (29 de ani), eliminată de la Roland Garros. Jucătoarea din Constanța a părut că nu se poate concentra și a făcut foarte multe greșeli, fiind învinsă de Iga Swiatek (19 ani) în optimile turneului Roland Garros. Poloneza a câștigat în două seturi: 6-1, 6-2. Meciul a durat o oră și opt minute.

Iga Swiatek a început perfect primul set, reușind să-și treacă în cont primul break la chiar primul serviciu al Simonei Halep. Poloneza a fost extrem de agresivă încă din debut, iar Halep a părut surprinsă de acest lucru, scrie digisport.ro.

Cu lovituri plasate mai mereu aproape de tușă, Swiatek și-a adjudecat primul set după 23 de minute. A fost primul set pierdut de Simona Halep la Roland Garros 2020. Anul trecut, la Paris, Halep o învingea pe Swiatek cu 6-1, 6-0. Poloneza a reușit să se revanșeze din acest punct de vedere. La fel cum a făcut Simona Halep în meciul cu Amanda Anisimova, jucătoare care a eliminat-o în 2019 de la French Open.

În setul secund Halep a reușit să fie mai agresivă, dar execuțiile lui Swiatek au enervat-o din ce în ce mai tare. În câteva rânduri Iga Swiatek a fost ajutată și de banda fileului, care a aruncat mingea în terenul Simonei Halep.

Campioana de la Roland Garros 2018 şi-a asigurat un cec de 189.000 de euro şi 240 de puncte WTA.

Halep, nr. 2 mondial, era ultima jucătoare română rămasă pe tabloul de simplu de la Roland Garros.

Arată mai mult

Articole din aceeași categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button