jokerulvirtual.ro

POLITICĂ

Simptomul prin care Andreea Esca si-a dat seama ca are COVID-19!

Andreea Esca a avut coronavirus:

„Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu cât și soțul meu și unul dintre copii. Datorită medicilor extraordinari care ne-au tratat suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți 3. Niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție, oricum ar fi. Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu, apoi și băiatul a fost confirmat pozitiv. 

La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Chiar mi se părea ciudat că mie îmi iesișe rezultatul negativ, pentru că stăteam în aceeași casă. Făceam niște cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt mirosul de la usturoi. Am început să testez tot felul de parfumuri pe care le aveam prin casă. Mi-am dat apoi seama că îmi pierdusem și gustul (nr. anosmie se numește în termeni medicali și este un sindrom frecvent întâlnit printre pacienții cu noul coronavirus). Am realizat că sunt purtătoarea virusului, mi-am făcut iar testul și am avut un rezultat pozitiv”, a povestit Andreea Esca la Știrile Pro TV.

În cazul soțului meu a fost mult mai grav. A fost la terapie intensivă. S-a dărâmat cerul pe mine, simțeam că leșin când am auzit. Nu înțelegeam cum a putut să cedeze organismul unui om atât de puternic, unui om care face toate sporturile extreme din lume. Plămânii lui au fost extrem de afectați. Organismul a reacționat violent
– Andreea Esca

Sursa-libertatea.ro

Arată mai mult

Articole din aceeași categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button