jokerulvirtual.ro

ECONOMIEPOLITICĂ

Spitalele din Brazilia sunt „în pragul colapsului”. Numărul deceselor provocate de COVID, cel mai ridicat de la izbucnirea pandemiei

Brazilia a înregistrat marţi un nou record negativ de decese asociate COVID-19, după cea mai neagră săptămână de până acum de la debutul epidemiei. Totodată, un institut național de cercetare a anunțat că spitalele din majoritatea orașelor braziliene sunt „aproape de colaps” din cauza numărului mare de persoane infectate.

Ministerul Sănătăţii din Brazilia a anunțat în seara zilei de marţi că 1.972 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în precedentele 24 de ore. Recordul negativ anterior, de 1.910 de decese, data de miercurea trecută, după 1.641 cu o zi în urmă, relatează Agerpres.

În total, în Brazilia s-au înregistrat până acum 268.370 de decese asociate COVID-19, potrivit statisticii Ministerului Sănătăţii.

De asemenea, numărul cazurilor noi de infectare este de 70.764, ceea ce ridică bilanţul la peste 11 milioane în cea mai populată ţară din America Latină.sursa digi 24

Arată mai mult

Articole din aceeași categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button