jokerulvirtual.ro

POLITICĂ

Trei medici din Rusia au “căzut” de la fereastra spitalului, iscând suspiciuni în plină pandemie

Trei cadre medicale din prima linie au căzut în mod misterios de la fereastra spitalului în Rusia în ultimele două săptămâni, atragând atenție publică asupra condițiilor de lucru pentru medici în plină pandemie de Covid-19. Dintre aceștia, doi au murit, iar cel de-al treilea primește îngrijiri medicale. Aceste incidente, investigate acum de autoritățile rusești, au stârnit dispute aprinse în presa locală și pe rețelele de socializare.

Alexander Shulepov

Alexander Shulepov, un medic pe ambulanță în orașul Voronezh, se află în stare gravă după ce a căzut de la etaj sâmbătă, aflându-se acolo pentru tratament în urma testării pozitive cu coronavirus. Shulepov a fost internat pe 22 aprilie, în aceeași zi în care el și un coleg de al său au postat un videoclip pe internet în care spuneau că Shulepov a fost obligat să vină la lucru chiar și după ce a fost infectat cu virusul. 

Kosyakin, colegul lui Shulepov, a criticat în trecut administrația spitalului pentru lipsa echipamentelor medicale pe conturile sale de socializare, dar a fost anchetat de poliție sub pretextul răspândirii de știri false. Trei zile mai târziu, Shulepov și-a retras afirmațiile, spunând că Kosyakin era “copleșit de emoții”.

Sursa
CNN
Arată mai mult

Articole din aceeași categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button